Synderella, dé kantooroplossing!

Synderella kantooroplossingen die werken!

Kantooroplossingen speciaal voor verhuurder en huurder

Het aantal kantoorconcepten blijft toenemen, sommige zijn ontwikkelt door eigenaren van commercieel vastgoed terwijl anderen juist werk uit handen nemen bij eigenaars. Dankzij de structurele stijging in populariteit onder bedrijven en ondernemers breidt het aantal aanbieders en locaties zich snel uit. Synderella heeft een geheel eigen benadering van de markt en is geliefd onder zowel gebouweigenaren als huurders. Lees hier alles over Synderella en hun propositie!

Kantoren van vroeger

Voor ingegaan wordt op het concept van Synderella is het belangrijk te weten dat er een serieuze kantering plaatsvind binnen de kantorenmarkt. De oude, grauwe en  sobere kantoren behoren steeds meer tot het verleden. Meer en meer organisaties beseffen zich hoe belangrijk hun kantoor is en dat het kantoor echt effect kan hebben op de bedrijfsprestaties. Onder ander via de eerste indruk op zakenrelaties, maar misschien nog wel belangrijker: het kantoor kan medewerkers stimuleren, motiveren en enthousiasmeren!

De verandering

Verhuurders van kantoren merken deze trend ook op en transformeren hun kantoren naar hippe fijne ruimtes waar heerlijk gewerkt kan worden. Naast organisaties die hun kantoor steeds belangrijker vinden is er een grote groep freelancers en zzp’ers die graag op kantoor wil werken. Om deze groep huurders aan te spreken zijn er steeds meer huurders die binnen hun gebouw een algemene open kantoorruimte hebben. Deze ruimte, ook wel coworking space genoemd, is ideaal voor zelfstandigen.

Kantoorconcepten

Aan de wieg van deze veranderingen binnen de kantorenmarkt staan de vernieuwende kantoorconcepten. Sommige van deze concepten worden ontwikkeld door eigenaren/verhuurders van kantoorgebouwen, andere zijn losstaande organisaties die in opdracht van deze eigenaren hun concept uitrollen in het kantoor. Zij nemen huren het kantoor vaak van de eigenaar, transformeren het naar een aantrekkelijk en hip kantoor.  Door de transformatie en toevoeging van diverse services komen er meer huurders op het kantoor af.

Wat begon om anders te zijn en een unieke werkomgeving aan te kunnen bieden is nu ook verder ontwikkeld en gestandaardiseerd. De kantoren van hetzelfde kantoorconcept in Groningen, Amsterdam of Capelle a/d IJssel zien er, op de buitenkant van het gebouw na, identiek uit. Dat is een ontwikkeling die niet meer past in deze tijd van individualisme en maatwerk.

Synderella kantoren

Synderella is ook zo’n kantoorconcept. Zij helpen eigenaren bij de verhuurbaarheid van hun gebouwen en nemen hierbij veel werk uithanden. Hun concept is echter anders dan dat van de concurrentie. Synderella gaat voor een specifieke doelgroep benadering en werkt nauw samen met de eigenaren. De transformatie van zo’n kantoor vindt hierbij plaats op basis van een analyse van de doelgroep. Een kantoor verhuurt namelijk makkelijker wanneer je deze afgestemd op de aanwezige doelgroep. Hierdoor sluit de kantoorruimte beter aan op de wensen en eisen van de huurder.

Bij de analyse van Synderella wordt er gekeken naar diverse aspecten, namelijk;

  • De uitstraling van het pand (is het modern, creatief, corporate, et cetera)
  • De mogelijkheden mbt dienstverlening
  • Indeling en inrichting
  • Locatie en omliggende bedrijven
  • Aanwezige bedrijvigheid (branches) in de regio
  • Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
  • De ligging in een stad en (openbare) voorzieningen in de omgeving

Eigenaren dragen bij aan deze aanpak en weten vaak goed wat er speelt in de omgeving en wat de meest waarschijnlijke doelgroep is. Omdat het kantoor afgestemd is op de meest kansrijke en logische doelgroep valt het direct in de smaak bij potentiële huurders. Zo zorgt Synderella voor een hoge bezettingsgraad van het kantooraanbod waar zijn verantwoordelijk voor zijn. Naast deze aanpak van Synderella bieden zij in combinatie met de eigenaar van het pand ook de mogelijkheid om een casco kantoor te huren en deze geheel te laten verbouwen. Hiervoor werkt Synderella samen met specialistische partijen en wordt er scherp geluisterd naar de eisen en wensen van de nieuwe huurder.

Interesse in een kantoor van Synderella? Bekijk dan eens hun website! www.synderella.nl