Tip: huur je kantoor via een onafhankelijk online platform!

Auteur worden bij Tips kantoorruimte huren

Er zijn tal van websites waar je tegenwoordig als ondernemer terecht kunt om je kantoorruimte te huren. De bedrijven achter deze websites kunnen sterk uiteenlopen in hun werkwijze en dat kan van invloed zijn op het resultaat van jouw zoektocht en de kosten die je hierbij maakt.

Vijf soorten bedrijven en websites die je online tegenkomt

Als je online zoekt naar een kantoorruimte kun je in aanraking komen met de websites van den viertal verschillende bedrijven.

  • Online platformen voor makelaars
  • Online platformen voor eigenaars en verhuurders
  • Eigenaars en vastgoedfondsen
  • Makelaars en aanhuurmakelaars
  • Operators (business centers en andere kantoorconcepten)

Hoe kies je?

Jouw keuze voor een specifieke partij heeft te maken met jouw voorkeur. Heb je bijvoorbeeld weinig tijd, voldoende budget en wil je graag veel begeleiding? Dan kies je voor een aanhuurmakelaar. In alle andere gevallen is het online platform voor eigenaars en verhuurders eigenlijk de beste keuze. Het is een alternatief voor de websites waar makelaars hun aanbod plaatsen en je al direct terecht komt in een trechter met het aanbod van een specifieke makelaar.

De onafhankelijke online bemiddelaar

Het grootste voordeel van goede onafhankelijke online kantoorplatformen is de transparantie en persoonlijke hulp die je krijgt. Hier krijg je gratis advies en hoef je niet bang te zijn dat je richting een specifiek kantoor gepusht wordt. Nee, jouw wensen en eisen staan hier centraal. Je krijgt dus objectieve informatie, een selectie van geschikte kantoren en wordt in het gehele proces gratis bijgestaan. Ideaal voor ondernemers!