Verhuizen in Amstelveen naar De Kegel

Verhuizen naar de kegel

De gemeente in Amstelveen heeft het plan doorgevoerd om De Kegel te herstructureren naar een woon/sport complex. Naast het uitbreiden van het tenniscomplex is het plan om er woningen te bouwen. Naast de bouw van 80 huurwoningen wordt het Grand hotel uitgebreid en vernieuwd. De verwachting is dat de huizen van onder de gemiddelde huurklasse. Bent u van plan om in Amstelveen de verhuizen naar De Kegel? Dan is het een optie om gebruik te maken van een verhuisbedrijf in Amstelveen. Samen met een team goed geschoolde verhuizers wordt u verhuizing zonder enig probleem gerealiseerd.

Herstructureren De Kegel

Het gebied De kegel geeft de mogelijkheid om sport, voorzieningen en woningen met elkaar te combineren tot een goede leefomgeving. Het gebouw dat voorheen werd gebruikt als brouwerij is getransformeerd naar een hotel. Naast deze transformatie zijn er huurwoningen en een wooncomplex met appartementen gebouwd. Naast een sportcomplex beschikt het gebied over een hotel, bowling/partycentrum, kantorencomplex en een restaurant. Dit maakt het gebied ideaal voor gezinnen om er te wonen. Er zijn leuke accommodaties aanwezig en er is veel werkgelegenheid. Om het voor u overzichtelijk te maken zetten wij de aanwezige accommodaties op een rijtje.

  • Sportcomplex
  • Kantorencomplex
  • Bowling/partycentrum
  • Restaurant
  • Hotel
  • Kinderdagverblijf

Met de bouw van de meerdere woningen en het herstructureren van de verschillende complexen, Is het een uitstekend woongebied. Voor zowel kinderen als volwassen zijn er veel activiteiten te doen in het gebied. Tevens is er voor de bezoekers van het sportcomplex een parkeergarage gebouwd dat beschikt over 280 plaatsen. Bij de bouw van het gebied is gelet op het behouden van het groengebied en is deze gebleven in de staat het is/was.

Verhuizen met het juiste verhuisbedrijf

Bent u enthousiast over de plannen over de toekomst voor het gebied De Kegel? Dan is het mogelijk om te verhuizen met een verhuisservice in Amstelveen. Wanneer u ervoor kiest uw verhuizing uit te besteden aan de verhuizers in Amstelveen weet u zeker dat het zonder enig probleem zal verlopen. Met de vele accommodaties die er aanwezig zijn is het gebied De kegel fantastisch om te wonen. Samen met ervaren verhuizers die weten van aanpakken wordt uw verhuizing gerealiseerd en kun u genieten van uw nieuwe plek in De Kegel.

Een mooie toekomst

Wanneer u gaat verhuizen naar De Kegel begaat een mooie toekomst. Leuk wonen en een ideale plek voor eventuele kinderen. Naast die activiteiten die er te doen is in de omgeving beschikt het gebied over het nodige groen. Buiten de vele activiteiten biedt De kegel ook rust. Het nieuwe woningcomplex beschikt over meerdere groottes van appartementen en ligt gelegen aan een rustig gebied. Elke appartement beschikt over een raam aan de zuidkant dat uitzicht biedt over het water en het prachtige groengebied. Tevens is het gebouw gebouwd op een manier waarbij gedacht is aan het milieu. Hierdoor is het een duurzaam wooncomplex en bespaart het energie door middel van goede isolatie. Mede dankzij deze bevindingen heeft het complex energielabel A gekregen. Een duurzaam gebied met aandacht voor de toekomst.

Bron Afbeelding: By Dubro94 (Own work) [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons