Studenten verhuizen uw kantoor goedkoop en professioneel

Studenten verhuizen

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om te verhuizen naar een ander kantoorgebouw is het belangrijk dat deze verhuizing goed en snel verloopt. Wanneer er een zakelijke verhuizing plaats vindt is het van belang dat de werknemers zo min mogelijk gestoord worden in hun werkzaamheden. Het is daarom van essentieel belang om de verhuizing goed voor te bereiden en aan de hand van een goede planning aan de slag te gaan. Om dit goed te laat verlopen is het verstandig om een goedkoop verhuisbedrijf in te schakelen. Want, vele handen maken licht werk, en samen met een team verhuizers zal uw zakelijke verhuizing gemakkelijk en snel achter de rug zijn.

Een fris team met de juiste inzet

Wanneer u kiest voor een verhuisservice met een team studenten verhuizers, kunt u een fris team met de juiste inzet verwachten. Jonge krachten gecombineerd met ervaring maken het team effectief en efficiënt. Naast een uitstekend team zijn studenten verhuizers vaak onderdeel van een goedkoop verhuisbedrijf. Zoals eerder genoemd is een goede voorbereiding van groot belang. Dit zorgt ervoor dat er geen mensen voor elkaar in de weg gaan lopen én voorkomt het een hoop stress en onnodig tijdsverlies. Met een zakelijkverhuizing is het van belang dat de medewerkers zo min mogelijk gestoord worden en z.s.m. aan het werk kunnen op hun nieuwe werkplek.

Een goede voorbereiding scheelt de helft

Vooraf kunt u zelf een aantal dingen doen om u goed voor te bereiden op de verhuizing. Om u de goede richting op te sturen geven we een aantal tips en adviezen om de verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

  • Maak een planning
  • Pak van tevoren belangrijke documenten/spullen in
  • Schaf zelf verhuisdozen aan
  • Label de ingepakte verhuisdozen
  • Geef werknemer e.v.t. vrij van hun werk om te helpen met verhuizen
  • Bekijken of u wel/geen verhuislift nodig heeft

Wanneer u van tevoren deze punten naloop zult u zorgeloos en ontspannen uw zakelijke verhuizing doorkomen. Als u zelf de inboedel sorteert/inpakt, label deze dan door middel van stickers. Zo weet u wanneer u gaat uitpakken wat erin welke doos zit en bespaart u een hoop tijd met het bij elkaar zoeken van verschillende spullen. Belangrijke documenten kunt u zelf alvast opbergen of verhuizen naar de nieuwe locatie om het zoekraken ervan te voorkomen. U kunt ervoor kiezen om uw medewerkers mee te laten helpen met de verhuizing. Tijdens een verhuizing kunnen ze namelijk hevig verstoord worden is hun aanwezigheid eigenlijk verloren tijd.

Verhuizen was nog nooit zo makkelijk

Met de planning/voorbereiding, de eerdergenoemde tips en hulp van een studenten verhuisservice zal uw verhuizing sneller achter de rug zijn dan u denkt. Verhuizen was daarom nog nooit zo makkelijk. Mede dankzij ons advies zal u ontspannen de verhuizing kunnen uitvoeren. Wanneer u een verhuis lift nodig heeft is het van belang dit vooraf aan het bedrijf te laten weten. U kunt ook foto’s opsturen, dan kan het bedrijf de beslissing maken of het wel of niet nodig is. Zo voorkomt u dat u voor ongewenste verrassingen komt te staan. We hopen dat u met een positief gevoel kunt terugkijken op uw zakelijk verhuizing wanneer deze achter de rug is.