Rolluiken voor ondernemers

Als ondernemer wil je natuurlijk goede resultaten leveren. Een fijne werkomgeving helpt hier ook bij. Bij diverse zonwering bedrijven te Nederland kunt u rolluiken kopen voor uw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op uw werk en geen last heeft van andere prikkels. De rolluiken zijn zo gemaakt dat ze zorgen voor sfeer maar ook een zonwerende functie hebben.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een offerte aanvragen? Bekijk het assortiment en kies de rolluik die bij u en uw bedrijf past!

Soorten rolluiken

Bij Zonwering Garant bieden wij kwalitatieve rolluiken aan. Ze worden op maat gemaakt zodat elke mogelijkheid aangeboden kan worden. Als een rolluik te klein is raden wij aan om twee kleine rolluiken te nemen die samen het raam bedekken. Dit zorgt voor een mooier resultaat. Het is ook mogelijk om de kleuren aan te passen en ze op uw bedrijfsstijl aan te passen.

Rolluiken hebben verschillende functies:

  • Zonwerend
  • Inbraak werend
  • Verduisterend
  • Geluidswerend
  • Isolerend
  • Privacy

Het is belangrijk om van tevoren na te denken over de functie van de rolluiken. Rolluiken op de begane grond zullen een andere functie hebben dan een rolluik op de 1e verdieping.

Heroal HK842

De Heroal HK842 oftewel de Heroal RS42 is een rolluik met echte kwaliteit. Door de aantrekkelijke prijs wordt deze rolluik ook het meeste gekozen. De lamellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij een aankoop van een Heroal RS42 krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie en een rolluik dat een maximale oppervlakte heeft van 7 vierkante meter. Ook hebben de geleiders van de Heroal RS42 (of HK842) een rubberen inlage. Dit betekend dat als de temperatuur onder het vriespunt komt, dat de rolluiken niet vastvriezen. Een Heroal RS42 kan op verschillende manieren bediend worden. Via een afstandsbediening. Dit kan al vanaf 119 euro. U kunt ook kiezen voor een elektrisch rolluik. Dan heeft u een keuze tussen een handschakelaar of een afstandsbediening. De kosten van een afstandsbediening zijn lager, maar een elektrisch rolluik biedt meer gemak.