Beleggingspanden in Amsterdam uitermate populair

Beleggingspanden in Amsterdam

Het gaat hard in Amsterdam, heel hard. Huizenkopers moeten ver boven de vraagprijs van een huis bieden om überhaupt in aanmerking te komen en huurders betalen de hoofdprijs voor de kleinste kamers en appartementen. In de markt van beleggingspanden in Amsterdam heerst een vergelijkbare situatie van schaarste. Juist daarom is het handig om een partij als beleggingspanden.nl in de arm te nemen.

Beleggingspanden.nl is dé specialist op het gebied van beleggingspanden en expert in het matchen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed. Zo is het mogelijk om gratis een zoekopdracht op de website te plaatsen en dan houden zij in de gaten of er nog een interessante optie tussen de bestaande en nieuw aangebrachte beleggingspanden zit. Bovendien is het mogelijk om zelf panden aan te bieden.

Beleggingspanden in Amsterdam

Zoals gezegd is er een schaarste van beleggingspanden in Amsterdam. Soms zijn er zelfs beleggingspanden die niet eens in het online aanbod terecht komen. Gelukkig is beleggingspanden.nl altijd op de hoogte van het meest actuele aanbod en u ook als u een zoekvraag opgeeft. Beleggingspandel.nl werkt op basis van ‘no cure no pay’ en is geheel vrijblijvend. Als verkoper ontvangt u een volledige begeleiding tot bij de notaris. Komt het tot een transactie? Dan is de courtage slechts 1% (met een minimum van 2.500,- euro) van de verkoopprijs.

Uw panden op beleggingspanden.nl?

Er zijn twee mogelijkheden om uw beleggingspanden op beleggingspanden.nl te krijgen. Zij kunnen uw als makelaar of vastgoed adviseur op basis van ‘no cure no pay’ bijstaan in Amsterdam of u kunt kiezen om de site alleen te gebruiken als advertentieplatform. In dat geval wordt er een eenmalig advertentietarief van 950,- euro berekend.

Wilt u direct beleggingspanden in Amsterdam op de website plaatsen? Dat kan via een persoonlijk account, die zelf aan te maken is op de website.

Geef een reactie