Garagebox als beleggingsobject?

Garagebox als beleggingsobject een fantastische kans om te beleggen

Voorheen werd een garagebox voornamelijk gekocht om je auto in te stallen. Tegenwoordig wordt er ook belegd in garageboxen. Met een garagebox kun je relatief veel huurinkomsten genereren. Het is echter wel belangrijk dat u vlot een huurder weet te vinden. Denk daarom goed na over de locatie van uw garagebox als beleggingsobject.

Waarom beleggen in een garagebox?

Voor een (beginnend) vastgoedbelegger kan beleggen in een garagebox zeer interessant zijn. Relatief gezien is het een niet al te grote investering. Bij het huren van een garagebox worden veel minder eisen gesteld door de (potentiële) huurder dan bij bijvoorbeeld een woning of een perceel. Hierdoor is er kans op een snellere besluitvorming dan

bij bijvoorbeeld een appartement of woning. Een garagebox wordt namelijk meestal alleen gebruikt om een auto of een aantal spullen in te stallen.

Voordelen van een garagebox als beleggingsobject

Er is hoeft bijna geen onderhoud aan een garagebox te hoeven gepleegd en in een gemiddelde garagebox zit geen sanitair of verwarming. Meestal zijn beveiliging en verlichting de enige zaken waar aandacht aan moet worden geschonken. Een garagebox is een onroerend goed met stenen, waardoor uw investering niet in waarde verminderd bij devaluatie van geld.

Beleggen in garageboxen via Beleggingspanden.nl

Heeft u interesse in het beleggen in een garagebox? Op Beleggingspanden.nl kunt het volledige aanbod bekijken en u kunt de contactgegevens vinden van onze medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd in dergelijke beleggingen en kunnen u voorzien in het laatste aanbod garageboxen. Daarnaast kunnen zij u van tips voorzien bij het investeren in een garagebox of andere soorten beleggingspanden.
Bij interesse kunt u een gemakkelijke zoekopdracht plaatsen. Voor meer informatie over het beleggingsaanbod  kunt u uzelf ook aanmelden voor de vrijblijvende nieuwsbrief.

Geef een reactie