Op zoek naar beleggingspanden in Rotterdam?

Investeren in beleggingspanden Rotterdam

Beleggingspanden zijn mogelijk één van de meest insteressante investeringen die je als persoon of organisatie kunt doen. Het is hierbij wel van belang een goed geinformeerde keuze te maken, want niet ieder beleggingspand is geschikt. Er zijn diverse partijen in de markt, zoals bijvoorbeeld Beleggingspanden.nl, die zich specialiseren in interessante beleggingspanden voor zowel particuliere als zakelijke investeerders. Zij kunnen assisteren bij de keuze voor een pand en zijn bovendien op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de Markt.

Beleggingspanden in Rotterdam

Beleggingspanden in Rotterdam zijn tegenwoordig ontzettend populair daarom is het verstandig eerst advies in te winnen en de beschikbare panden goed in de gaten te houden.

Op zoek naar een pand in Rotterdam? Vindt de nieuwste investeringsmogelijkheden hier: Beleggingspanden in Rotterdam

Het is mogelijk om de panden te selecteren op onder andere huursom, koopsom en status. Beleggingspanden.nl kan u bovendien assisteren door de zoekopdracht uit handen te nemen en geschikte panden te selecteren. Plaats dan hier een zoekopdracht!

Beleggingspanden aanbieden

Het aanbieden van een beleggingspand is eenvoudig. Op Beleggingspanden.nl is het mogelijk om gebruik te maken van een vooropgestelde pandpresentatie. Deze hoeft alleen maar ingevuld te worden. De courtage is slechts 1% van de verkoopsom (met een minimum van € 2.500,- excl. btw). Dit alles gebeurt op basis van ‘No cure, No pay’, dus wanneer u het beleggingspand zelfstandig verkoopt is er geen courtage verschuldigd.

Geen begeleiding nodig? Dan is het mogelijk om het pand te promoten via een advertentie. Het advertentietarief is € 950,-. Waar u ook voor kiest, het pand gaat altijd mee in de mailing naar zo’n 29.000 vastgoedbeleggers.

 

 

 

 

Geef een reactie